Bestel nu met

3% Korting!

Kortingscode: 3PROCENT

Aftimmerhout

99 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:

  Aftimmerhout kopen?

  Voor de afwerking van wanden of plafonds gebruiken we aftimmerhout. Het aftimmerhout geeft een muur of plafond een strakke danwel sierlijke uitstraling zonder zichtbare verbindingen. De overgang die u met aftimmerhout bereikt, kan enorm bepalend zijn voor de sfeer in een ruimte. Miedema biedt een ruim assortiment aftimmerhout voor ieder project.

  Soorten aftimmerhout

  Er zijn verschillende soorten aftimmerhout die voor diverse toepassingen worden gebruikt. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten aftimmerhout:

  • > Architraven / Koplatten: Voor het afdichten van de ruimte tussen uw kozijn en wand.
  • > Plinten: Voor het afwerken van de overgang tussen vloer en wand.
  • > Lijstwerk: Voor het afwerken van de overgang tussen wand en plafond.
  • > Gootlijsten: Voor de afwerking en restauratie van de dakgoten.
  • > Stofdorpels: Voor het afwerken van de overgang onder (binnen)deuren en het tegenhouden van stof.
  • > Timmerpanelen: Voor het maken van houten meubels.
  • > Vensterbanken: De plank die horizontaal tegen de onderdorpel van een raam is geplaatst.
  • > Trapleuningen: De houten ronde stokken die als leuning van een trap fungeren.

  Houtsoorten aftimmerhout

  Voor diverse soorten Aftimmerhout worden specifieke houtsoorten gebruikt. Voor aftimmer toepassingen buitenshuis worden vooral hardhoutsoorten als meranti en mahonie gebruikt. Voor toepassingen binnenshuis gebruiken we soorten zoals beuken en grenen. Weet u niet welke houtsoort het meest geschikt is om te gebruiken als aftimmerhout? Laat u dan adviseren door een van onze specialisten via 058 288 88 88

  Miedema, specialist in aftimmerhout

  Miedema is gespecialiseerd in de productie en in- en verkoop van aftimmerhout. Onze inkoopafdeling koopt alleen A-kwaliteit hout in, zodat u gegarandeerd bent van een goed product. In onze productiehal verwerken we het hout in de gewenste profielen en afmetingen. Het aftimmerhout van Miedema wordt nauwkeurig geproduceerd en na productie zo snel geleverd bij u thuis afgeleverd.

  Aftimmerhout kopen bij Miedema

  Bent u op zoek naar aftimmerhout? Miedema Bouwmaterialen is de grootste producent én leverancier van Noord-Nederland. In onze webshop vindt u een ruim assortiment aftimmerhout in diverse lengtes. Besteld u voor meer dan €350,- (exclusief BTW) in onze webshop, dan betalen wij de verzending. Uiteraard kunt u de producten ook bij afhalen in ons afhaalcentrum op de Hemrik in Leeuwarden. Heeft u een vraag met betrekking tot uw project? Bel ons dan! Onze specialisten hebben jarenlange kennis van de markt en de producten die daarbij horen.
  Aan het laden
  Aan het laden