Veelgestelde vragen Registreren Outlet
inclusief BTW

Beschrijving

Technische Specificaties

Deze webshop gebruikt cookies om onze webshop verder te verbeteren op basis van het gebruik.

betalingsmogelijkheden

Bij Miedema begrijpen we het belang van flexibel en met gemak afrekenen van de bestelling. Daarom bieden wij een breed scala aan veilige en handige betalingsmogelijkheden, zodat je moeiteloos je aankomen kunt voltooien. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende methoden die je kunt gebruiken.

iDEAL

Met iDEAL kun je veilig en direct betalen via een traditionele bankoverschrijving. Zonder extra kosten is dit een van de populairste betalingsmogelijkheden in Nederland. De iDEAL-transacties worden beschermd door banken en bieden hoge mate van beveiliging aan. De betalingen worden direct verwerkt, waardoor wij direct een bevestiging kunnen sturen.

Bankoverschrijving

Een bankoverschrijving is een traditionele manier waarbij je geld overmaakt van je bankrekening naar de bankrekening van de ontvanger. Het is een handige optie voor mensen die geen gebruik willen maken van iDEAL of creditcard. Er komen geen extra kosten kijken bij een bankoverschrijving. Wel kan het enige tijd duren voordat de transactie is geplaatst. Ook is het een handmatig proces, perfect voor mensen die graag de controle in eigen hand willen houden

Creditcard

Creditcards zoals Visa en Mastercard zijn financiële instrumenten waarmee klanten aankopen kunnen doen met geleend geld dat later terugbetaald moet worden. Ze zijn wereldwijd geaccepteerd en bieden een handige manier van betalen. Bij Miedema kan je betalen met Visa, MasterCard en Meastro. 
Aan het laden
Aan het laden