Bestel nu met

3% Korting!

Kortingscode: 3PROCENT

 • Gratis verzonden vanaf €350
 • Specialist in dakbedekking
 • 12.000 + tevreden klanten
 • Ervaren specialisten
12 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:

  Boeidelen bestellen?

  Een boeideel, of boeiboord, is de verticaal opstaande rand van een dak. Dit kan een rand zijn van een dakrand, dakgoot of een plat dak. De boeidelen van Nederlandse daken krijgen te maken met verschillende weersomstandigheden. Daarom is het belangrijk dat er periodiek onderhoud plaatsvindt. Houten boeidelen kunt u het beste om de 7 jaar voorzien van een nieuwe laag verf. Het vervangen van boeidelen is vrij eenvoudig te doen. Het bevestigen van een boeiboord kan door middel van verlijming of met behulp van schroeven van Unipanel.

  Waarvan worden boeidelen gemaakt?

  Boeidelen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Het meestgebruikte materiaal is hout. Welk hout voor boeidelen worden gebruikt is afhankelijk van de weersomstandigheden. De red cedar boeidelen zijn de meestgebruikte. Andere opties voor houten boeidelen zijn multiplex boeistroken van Uniprime. Deze zijn voordeliger in aanschaf en makkelijk te bewerken. Steeds populairder worden boeiboorden van kunstof. Bij kunstof is schilderen overbodig en dit materiaal is vrijwel vrij van onderhoud.

  Boeidelen of Unipanel bouwpanelen?

  Een goed alternatief voor boeidelen zijn de bouwpanelen van Unipanel. Deze panelen zijn voor meerdere toepassingen geschikt, ook als vervanger van een boeideel. Het biedt de eigenschappen van hout, maar heeft de voordelen van kunstof. Kortom, een uitstekende vervanger voor multiplex en red cedar boeidelen. Deze panelen zijn onderhoudsvrij en hoeven niet overgeschilderd te worden.

  Boeidelen bestellen bij Miedema

  Miedema Bouwmaterialen biedt een ruim assortiment boeidelen in verschillende materialen en bijpassende producten. Met bekende merken als Trespa, Unipanel en Uniprime garanderen we de beste kwaliteit op de markt. Al sinds 1918 is Miedema specialist in dakbedekking en gevelhout. Naast boeidelen kunt u bij ons terecht voor rabatdelen of achterhout. Heeft u vraag over uw project of het gebruikte materiaal? Bel dan met een van onze specialisten. Onze specialisten in dakbedekking kunnen u altijd voorzien van het juiste advies. Wilt u uw producten laten bezorgen? Dat kan uiteraard! Miedema Bouwmaterialen levert de producten tot op de bouwplaats. Wanneer u meer dan €350,- aan bouwmaterialen bestelt, bezorgen we het gratis op uw gewenste locatie. Ruim 12.000 tevreden klanten gingen u voor!


  Image title
  Aan het laden
  Aan het laden