Bestel nu met

3% Korting!

Kortingscode: 3PROCENT

Klantspecifieke voorraad

Miedema Bouwmaterialen is graag bereid om uw opslagfaciliteiten op de bouwplaats over te nemen. Dit kan door uw deelleveringen Just-in-Time (JIT) te laten uitvoeren door ons. Hierdoor houdt u ruimte om te werken op uw bouwplaats en loopt u minder risico's door schade middels weer en en wind. Wij zijn er op ingericht om u hierin optimaal te ondersteunen.

Monteren/Montage

Doordat Miedema Bouwmaterialen en Miedema Houtindustrie onder één dak zijn gehuisvest, wordt er gebruik gemaakt van de onderlinge synergie. Miedema Houtindustrie staat bekend om haar productieafdeling waar allerlei bewerkingen worden uitgevoerd aan hout- en plaat materiaal. Mocht u werkzaamheden hebben waarbij u productie faciliteiten nodig heeft of er assemblage van onderdelen moeten plaatsvinden, dan kan dit gerealiseerd worden in de productiehallen in Leeuwarden.

One Stop Shopping

Omdat Miedema Bouwmaterialen zich heeft ontwikkeld tot een breed pakket leverancier voor de bouw kunt u op onze locatie aan de Uranusweg 1 terecht voor de meeste producten die op een bouwplaats nodig zijn. Dit betekent voor u als klant dat er op 1 adres en middels enkele contactpersonen een totaalpakket kan worden besteld en geleverd.
Dat maakt dat uw dure werkuren niet nodeloos worden besteed aan contacten met allerlei leveranciers. One-Stop-Shopping dé manier om effectief te werk te gaan. Het kan bij Miedema Bouwmaterialen!

Meedenken

Deze dienst zetten we op alle gebieden van ons werk in.
Als het over de juiste houttoepassing gaat, over welk schoonmaakmiddel gebruikt moet worden, hoe u op de meest gemakkelijke manier een product verwerkt of hoe we de juiste prijs voor een montagewerk op tafel krijgen: ieder heeft de opdracht om net dat stapje extra te doen waardoor er voordeel voor beide partijen ontstaat. Meedenken betekent voordeel voor beide partijen!

Aan het laden
Aan het laden