Veelgestelde vragen Registreren Outlet
inclusief BTW

Beschrijving

Technische Specificaties

Deze webshop gebruikt cookies om onze webshop verder te verbeteren op basis van het gebruik.

Duurzaam renoveren?

Komen de muren op je af en wil je ze afbreken? Of is het juist tijd voor verandering en wil je graag nieuwe wanden creëren? In beide gevallen bieden de kant-en-klare wandpanelen de oplossing.

BOUWT Verder MET JOU
BOUWT Verder MET JOU

Wandpanelen van Fibo-Trespo


Wil je graag jouw badkamer tegelen, maar kijk je op tegen de kosten? De wandpanelen van Fibo-Trespo zijn een duurzaam alternatief! Fibo-Trespo is snel en gemakkelijk te monteren en door de strakke afwerking kan een ‘tegellook’ op een natuurlijke manier gecreëerd worden. Van strakke muren tot muren met een tegelmotief: alles is mogelijk.
Door de gladde HPL-toplaag zijn de panelen opgewassen tegen schimmels. Je kunt ze eenvoudig schoonmaken waardoor de wanden langer mooi blijven. Fibo-Trespo is milieuvriendelijk en de panelen worden gemaakt van PEFC gecertificeerd berkenhout. De panelen hebben een verklaring van ISO14-25 Standaard.
Klantervaring Wits Noord
“De vraag naar tegelzetters is groot, maar er is een tekort aan vakmanschap. Voor een project van meer dan honderd badkamers kozen wij voor Fibo-Trespo. Dit bleek een super alternatief te zijn voor het bekleden van wanden in sanitaire ruimtes. De panelen hebben een handige klikverbinding die ervoor zorgt dat het geheel een strakke afwerking heeft.”

Fibo-Trespo panelen kopen?

Kant-en-klaar wandpaneel van Walls2Paint

Komen de muren op je af en wil je ze afbreken? Of is het juist tijd voor verandering en wil je graag nieuwe wanden creëren? In beide gevallen bieden de kant-en-klare wandpanelen van Walls2Paint een makkelijke oplossing. Het is een snelle methode om jouw muren te bekleden of om te renoveren.

Met Walls2Paint hoef je niets aan je bestaande muur te doen. Tenzij de muur in slechte staat is, dan is het advies om vooraf te vlakken of rachelwerk te plaatsen. Klaar met de bevestiging? Het is mogelijk om de panelen over te schilderen dus geef ze een kleur naar eigen smaak. Timmer het geheel af met plinten en plafondlijsten voor een modern en stijlvol geheel!

Walls2Paint kopen?

Walls2Paint 2600x620x12mm PEFC E1 CE

Bijkomend voordeel van werken met Walls2Paint is dat het maar weinig afval en stof geeft. U krijgt hetzelfde strakke resultaat als bij gips, maar u hoeft niet af te plakken, te stuken, te schuren, op te ruimen of schoon te maken. Ook dat scheelt tijd en zorgt dat u sneller weer verder kunt.

Specificaties
Basismateriaal: Spaanplaat P4 (NS-EN 312)
Toplaag: Dampdichte overschilderbare folie
Kwaliteit: Densiteit basismateriaal 715 kg/m³
Verlijming: Interieur
Randen wand: Tweezijdige klikverbinding
Productcertificaat: CE en E1
Milieucertificaat: PEFC™

 € 17,60 per m2


Plinten en sierlijsten voor de afwerking 
Miedema heeft een ruim assortiment in 'eigen' lijstwerk. Dat produceren we zelf met onze ervaren en deskundige professionals bij Miedema Houtindustrie. Hierdoor is maatwerk mogelijk. Wij zijn van alle lijsten thuis!
Wij werken ook naadloos samen met Wiggers waardoor we Wiggers Eco profiel plinten en sierlijsten snel kunnen leveren. Bekijk hier de brochure van Wiggers. Gevonden wat je zocht? Geef het aan ons door!

Aan het laden
Aan het laden