Starplex WBP 2440x1220x18mm (Mix Hardwood BB/CC) CE2+, FSC

Art nr. PLA01508

StarPlex   is een uit door-en-door duurzame (eucalyptus) fineren opgebouwd multiplex. Het dekfineer is volledig gesloten wat een verdere afwerking ten goede komt. Starplex is een prodact dat met name bedoeld is voor interieur (af)timmerwerk. Door de watervaste verlijming is StarPlex ook in licht
Volledige beschrijving
Geen voorraad
Beperkte voorraad
Op voorraad
m2
Stuks (á 2,98 m2)
Prijs
15,31 €
prijs per m2
excl. BTW
Bekijk staffelkorting
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
StarPlex is een uit door-en-door duurzame (eucalyptus) fineren opgebouwd multiplex. Het dekfineer is volledig gesloten wat een verdere afwerking ten goede komt. Starplex is een prodact dat met name bedoeld is voor interieur (af)timmerwerk. Door de watervaste verlijming is StarPlex ook in licht vochtige omstandigheden te gebruiken mits goed dekkend afgewerkt. Door zijn universele gebruik en constante kwaliteit heeft StarPlex inmiddels een succesvolle positie in het aanbod van de plaatmaterialen weten te verwerven.

Toepassing:

De StarPlex is algemeen inzetbaar in de bouw en uitsluitend geschikt voor binnentoepassing en voor interieurbouw zoals binnenbetimmeringen, scheidingswanden, dagstukken kozijnen, convectorkasten e.d.

Bewerking:

Zeer glad oppervlak. Zagen, boren, frezen, schuren en lijmen zonder problemen, evenals schroeven en spijkeren. De afwerking, zoals schilderen en beitsen, is zonder speciale voorzorgsmaatregelen mogelijk.
Documents
    Aan het laden
    Aan het laden