Starplex WBP 2440x1220x18mm (Mix Hardwood BB/CC) CE2+, FSC

Item No. PLA01508

StarPlex   is een uit door-en-door duurzame (eucalyptus) fineren opgebouwd multiplex. Het dekfineer is volledig gesloten wat een verdere afwerking ten goede komt. Starplex is een prodact dat met name bedoeld is voor interieur (af)timmerwerk. Door de watervaste verlijming is StarPlex ook in licht
Read full description
Out of stock
m2
Piece (a 2.98 m2)
Price
14,19 € 14,11 €
price per m2
excl. tax
View volume discount
This product cannot be ordered at the moment.
Description
StarPlex is een uit door-en-door duurzame (eucalyptus) fineren opgebouwd multiplex. Het dekfineer is volledig gesloten wat een verdere afwerking ten goede komt. Starplex is een prodact dat met name bedoeld is voor interieur (af)timmerwerk. Door de watervaste verlijming is StarPlex ook in licht vochtige omstandigheden te gebruiken mits goed dekkend afgewerkt. Door zijn universele gebruik en constante kwaliteit heeft StarPlex inmiddels een succesvolle positie in het aanbod van de plaatmaterialen weten te verwerven.

Toepassing:

De StarPlex is algemeen inzetbaar in de bouw en uitsluitend geschikt voor binnentoepassing en voor interieurbouw zoals binnenbetimmeringen, scheidingswanden, dagstukken kozijnen, convectorkasten e.d.

Bewerking:

Zeer glad oppervlak. Zagen, boren, frezen, schuren en lijmen zonder problemen, evenals schroeven en spijkeren. De afwerking, zoals schilderen en beitsen, is zonder speciale voorzorgsmaatregelen mogelijk.
Documents
    Loading
    Loading