35 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:

  Gipsplaten kopen

  Gipsplaten zijn een van de meest gebruikte platen in de bouwsector. Bij vrijwel iedere verbouwing worden gipsplaten geplaatst vanwege de strakke afwerking. Een gipsplaat is eenvoudig te plaatsen, zorgt het mede voor een goede akoestiek in de kamer en is goedkoper dan een gipsvezelplaat. Gipsplaten worden vooral gebruikt voor het plaatsen van wanden of plafonds.

  Typen gipsplaat

  Afhankelijk van de toepassing zijn er verschillende typen gipsplaten. Voor het gebruik van gipsplaat in een badkamer, kunt u het best kiezen voor een watervaste gipsplaat. Voor een brandveilige afwerking van een slaapkamer of zolder kiest u een brandwerende gipsplaat. Daarnaast beschikt Miedema over een assortiment wand gipsplaten (AK) en plafond gipsplaten (RK).

  Gipsplaten kopen bij Miedema

  In het assortiment van Miedema vindt u gipsplaten in allerlei verschillende lengtes, diktes, breedtes en gewicht. Voor iedere denkbare toepassing heeft Miedema een oplossing. Als sinds 1918 levert Miedema bouwmaterialen (waaronder gipsplaten) voor de zakelijke en particuliere klant tegen een zeer scherpe prijs. Heeft u online niet kunnen vinden wat u zoekt? Bel dan onze klantenservice. Miedema kan platen ook op maat laten zagen in de door u gewenste afmetingen.

  Aan het laden
  Aan het laden