Veelgestelde vragen Registreren Outlet
Inclusief BTW

Beschrijving

Technische Specificaties

'Van alle lijsten thuis'

Glaslatten, koplatten, architraven, plinten, gootlijsten, raam-, deur- en plafondlijsten: Miedema is ‘van alle lijsten thuis’. Wij leveren lijstwerk in verschillende houtsoorten en profielen. Afhankelijk van de toepassing helpen onze ervaren adviseurs jou graag verder met de houtkeuze en het type profiel. Seriematig produceren of eenmalig maatwerk project? Voor beide opdrachten ben je bij ons aan het juiste adres!

BOUWT Verder MET JOU
BOUWT Verder MET JOU

Miedema bouwt verder met Mario Terwijn

“Trots op de productie van ons eigen lijstwerk!”
Mario is allround medewerker bij Miedema en ziet dagelijks letterlijk wat er in en uit gaat bij het bedrijf: “Doordat ik veel op de werkvloer sta, ken ik alle producten en de voorraad uit mijn hoofd. Ik hoor klanten vaak zeggen dat wij alles voor op de bouw in huis hebben. Miedema is net zo ‘allround’ als ik!”

In alle soorten en maten
“Dat geldt ook voor ons lijstwerk. Gootlijsten, plafondlijsten, bagetlijsten, plinten, glaslatten, koplatten, neuslatten, ventilatielatten, onderdorpels en bovendorpels: we hebben ze in alle soorten en maten. Dik, dun en in verschillende breedtes: bij ons is heel veel verkrijgbaar.” 

Zelf maken
“En als het er niet is, kunnen we het zelf maken. Daar ben ik best trots op! We produceren bij Miedema ons eigen raam- en kozijnhout. Dus maatwerk is óók mogelijk. Het is fantastisch om bij een familiebedrijf te werken dat continue bezig is met verbetering en vernieuwing!” 
Eigen productie en 24/7 bereikbaar
Miedema heeft de capaciteit en expertise in huis om een deel van het lijstwerk zélf te produceren. Onlangs investeerden we in een nieuwe vacuümcoater om het proces te versnellen. Door te blijven ontwikkelen en vernieuwen, hebben we de kwaliteit van onze voorraad in eigen beheer. Bovendien zijn wij ook partner in het op maat schaven en kunnen wij allerlei bijzondere bewerkingen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Onze webshop met meer dan duizend verschillende lijstwerkproducten is 24/7 bereikbaar!
Aan het laden
Aan het laden