6 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:

  Wat zijn plafond gipsplaten?

  Plafond gipsplaten zijn specifieke gipsplaten die voornamelijk worden toegepast voor het plaatsen van een strak plafond. De plafond gipsplaat is doorgaans iets dunner (9,5mm) dan een wand gipsplaat (12mm), waardoor er minder draagvermogen nodig is.

  Toepassingen plafond gipsplaten

  Plafond gipsplaten worden vooral gebruikt in ruimtes zoals de slaapkamer, woonkamer, badkamer en de hal van een woning. Wanneer u een plafond wilt afwerken in de badkamer, kunt u beter kiezen voor een watervaste gipsplaat. Plafond gipsplaten hebben vaak aan beide zijden een ronde kant (RK). Hierdoor wordt een vloeiende overgang tussen de platen gecreëerd en wordt het eventuele stuken vergemakkelijkt.

  Plafond gipsplaten kopen bij Miedema

  Voor al uw gipsplaten kunt u terecht bij Miedema Bouwmaterialen. Als sinds 1918 leveren we bouw- en plaatmaterialen voor al uw bouwprojecten. In onze webshop kunt u plafond gipsplaten per stuk en per m2 kopen. Weet u niet hoeveel plafond gipsplaten u nodig heeft voor uw project? Laat u dan adviseren door een van onze specialisten. We denken graag met u mee!

  Aan het laden
  Aan het laden