Bestel nu met

3% Korting!

Kortingscode: 3PROCENT

Happynes Ameland

CapeCodĀ® gevelbekleding

Geveke Bouw Groningen heeft (SAKOL) Miedema Bouwmaterialen de opdracht verstrekt voor het leveren van CapeCod gevelbekleding in 2 projectkleuren. Miedema Bouwmaterialen is betrokken geweest in het uitdetailleren van de montage zodat een gegarandeerd eindresultaat de basis is.  

CapeCod biedt al vele jaren met succes weerstand tegen de meest wisselvallige weersomstandigheden in de VS, Canada en Europa. CapeCod wordt gemaakt van Lodgepole Pine, ook wel bekend als Noord-Amerikaans grenen en wordt afgewerkt met een hoogwaardige watergedragen acrylaat lak.

Door innovatieve procedures voor houtdroging, verduurzaming en verfafwerking wordt CapeCod houten gevelbekleding voor een periode van 15 jaar gegarandeerd. Niet alleen op de lak, maar ook tegen houtrot en aantasting door termieten. Een FSC en CE keurmerk onderstreept de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid.
Het product is in vrijwel alle kleuren leverbaar. Of het nu een RAL, NCS of een kleur naar monster is. De kleur wordt gemaakt en via een monster gepresenteerd. Levering is mogelijk als zweeds rabat, channel siding, halfhout rabat, v-profiel, board and batten en als rhombus open gevelprofiel.

Laat ons u informeren over uw mogelijkheden.

klik hier voor de brochure en verwerkingsvoorschriften
Aan het laden
Aan het laden