Bestel nu met

3% Korting!

Kortingscode: 3PROCENT

Waterpark Oesterdam

Aan open water, midden in Nationaal Park Oosterschelde, bouwde voorheen Bouwbedrijf Tadema 54 in alle opzichten bijzondere watervilla’s. Ruime woningen met een eigen aanlegsteiger. Binnen wordt buiten en buiten wordt binnen. Geniet het jaar rond van eenvoud in luxe op een unieke locatie. Pure schoonheid verankerd in de natuur. De Piet Boon woningen binnen het plan dragen duidelijk dezelfde signatuur, maar bieden onderling volop diversiteit. Hierdoor krijgt het park als geheel een levendige uitstraling en een natuurlijke cadans. De woningen voegen zich als het ware naar de omgeving en worden hierin opgenomen. De natuurlijke materialen en bruin-grijze tinten versterken dit beeld.

Voor deze woningen levert Miedema Bouwmaterialenen Lariks gevelbekleding in de A/B Kwaliteit. Deze basisbekleding past geheel in het onderwerp van stijl Piet Boon. 

Op Waterpark Oesterdam twee type woningen gebouwd. Oesterdam Woningen en Piet Boon woningen. Tevens wordt er nog een entreegebouw gerealiseerd met een jachthaven.

Aan het laden
Aan het laden