Bestel nu met

3% Korting!

Kortingscode: 3PROCENT

Zuiderpoort | Stiens

In opdracht van Bijlandbouw uit Stiens heeft Miedema Bouwmaterialen de opdacht gekregen voor het leveren en monteren van LogicQ Kunststof Kozijnen.

"Zuiderpoort" is een woningcomplex met in de onderste laag ruimte voor winkels.

Ontdek vandaag het kozijn van morgen

Miedema Bouwmaterialen is al jaren distribiteur van Kunststof kozijnen. Wij leveren van losse kozijnen tot complete woningen.

Kunststof kozijnen hebben uitsluitend voordelen. Ze zijn bestand tegen wind, water, UV-straling warmte en koude. Het hele jaar door bieden zij een duurzame kwaliteit die vele jaren langer mee gaat.

Kozijnen in kunststof zijn onderhoudsarm, geschikt voor nieuwbouw en renovatie en worden door onze kozijnfabriekanten geproduceerd in een groot aantal kleuren en in elke afmeting afgeleverd. Perfect passend in een moderne en klassieke woonstijl en niet meer van hout te onderscheiden. Tevens beschikken wij ook over een groot dealer netwerk waarvoor wij de kozijnen leverancier zijn. Lagere energiekosten Bespaar elke maand 20% op uw energiekosten door de perfecte thermische isolatie en de duurzame kwaliteit die garandeert dat uw kozijnen jaren langer meegaan.

Nooit meer schilderen
Kunststof kozijnen zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. Dankzij hun weerbestendigheid, anti-corrosie en vuilafstotende eigenschappen hoef je dus nooit meer je kozijnen te schilderen. Zo goed als geen onderhoud. Is dat geen prachtig vooruitzicht?

Meer veiligheid en geschikt voor elke woonstijl
Effectieve inbraakveiligheid door de dikwandige versterkingen en eenvoudig uit te rusten met inbraakvrije scharnieren en inbraakwerend beslag. Alle profielen zijn standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. Rust en veiligheid. Veiligheid is belangrijk, maar het visuele aspect is zeker ook een sterk punt in de hedendaagse woonstijlen. De veelzijdige pvc kozijnen worden toegepast in strakke, hedendaagse woonstijlen maar ook veelvuldig in klassieke bouw. U heeft dus een overvloed aan keuze. Bekijkt u rustig onze referenties.

Ecologisch verantwoord
Met de focus op ecologisch verantwoord bouwen en renoveren is het dan ook essentieel bouwmaterialen van hoge kwaliteit te gebruiken. Kunststof kozijnen hebben het laagste energieverbruik en de laagste CO2 uitstoot (onderzoek universiteit Barcelona). Bovendien zijn ze 100% recyclebaar. U draagt zo ook uw steentje bij aan een gezond leefklimaat.


Aan het laden
Aan het laden