Bestel nu met

3% Korting!

Kortingscode: 3PROCENT

 • Ruim aanbod SLS / CLS
 • Ervaren specialisten
 • Ruim 12.000 tevreden klanten
 • Gratis verzending vanaf €350,-
6 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:

  SLS / CLS hout online kopen

  CLS Hout, voluit Canadian Lumber Standard of SLS, ook wel Scandinavian Lumber Standard is een type vurenhout met een gegarandeerde standaardkwaliteit. Zoals de naam al verklapt, is SLS afkomstig uit Scandinavië en CLS hout uit Canada. Beide regio’s staan bekend om de goede kwaliteit hout en daarom wordt SLS en CLS hout in één adem met elkaar genoemd. Mede door het koudere klimaat groeien de bomen langzamer in deze regio’s. Hierdoor ontwikkelt het hout van de boom zich tot een fijne stevige structuur met kleine noesten. Vanwege de langzame groei van de boom zijn deze planken zeer sterk. SLS hout wordt netto op maat geschaafd en met vier ronde hoeken afgerond. De planken worden kunstmatig gedroogd met een vochtigheidsgraad van ongeveer 18%. Daarnaast is SLS / CLS hout zeer eenvoudig te bewerken.

  Waar wordt SLS hout voor gebruikt?

  SLS hout is in verschillende maten verkrijgbaar en wordt voor verschillende toepassingen gebruikt. De meest gebruikte maten zijn SLS hout zijn 38x89,38x140 en 38x235mm. Deze maten worden vooral gebruikt in de houtskeletbouw als basistoepassing voor de constructie. Hierbij kunt u denken aan tussenmuren, buitenwanden en vloeren. Met een houtskelet van SLS hout bent u verzekerd van goede kwaliteit.

  Miedema, specialist in SLS / CLS hout

  Miedema Bouwmaterialen is al sinds 1918 specialist in hout- en plaatmaterialen. We bieden een ruim assortiment SLS hout in diverse lengtes met de standaarddikte van 38mm en breedtes varierend van 89 tot en met 235 mm. Naast SLS / CLS hout kunt u ook bij ons terecht voor plaatmaterialen, gevelbekleding, ruw- en afbouw en ijzerwaren. Als totaalleverancier voor de bouw kunt u bij ons alles vinden wat u nodig heeft voor uw project.

  Bij Miedema Bouwmaterialen kunt u rekenen op scherpe prijzen, een breed assortiment en een goede verzendservice. Besteld u voor meer dan €350,- via onze webshop? Dan betalen wij voor u de verzending. Heeft u een vraag met betrekking tot uw project of over een product? Bel dan met een van onze specialisten op 058 288 88 88. Zij zullen u voorzien van het juiste advies en bieden waar mogelijk een andere oplossing.

  Image title
  Aan het laden
  Aan het laden