Bestel nu met

3% Korting!

Kortingscode: 3PROCENT

2 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:

  Stofdorpel kopen?

  De stofdorpel vinden we onder de binnendeuren van een huis. Het dient als een scheiding onder de binnendeuren van verschillende ruimtes. Hierdoor wordt tocht tot het minimum beperkt. Een stofdorpel is in feite een plank die aan de korte weerszijden wordt afgerond. De stofdorpel is doorgaans hol van binnen. De reden hiervoor is omdat de aansluiting tussen de ruimtes vaak niet goed op elkaar aansluit (ruimte 1 vloerbedekking, ruimte 2 laminaat). Hierdoor wordt het contactvlak tot het minimum beperkt, maar blijft de stofdorpel toch stevig op z’n plaats liggen.Stofdorpels worden meestal van beukenhout gemaakt. Beuken stofdorpels beschadigen niet snel en zijn heel eenvoudig te zagen. Ook het verder bewerken en/of schilderen van een beuken stofdorpel is erg eenvoudig. In de badkamer of toilet kunt u het beste kiezen voor een stofdorpel die gemaakt is van natuursteen, vanwege de hogere vochtigheid die deze ruimtes met zich meebrengen.

  Image title

  Stofdorpels kopen bij Miedema Bouwmaterialen

  Miedema Bouwmaterialen heeft verschillende soorten stofdorpels in diverse afmetingen met breedtes van 90mm tot en met 120mm. Naast stofdorpels, kunt u bij Miedema ook terecht voor allerlei andere aftimmermaterialen. We bieden een ruim assortiment plinten, koplatten, gootlijsten, timmerpanelen en ander lijstwerk aan. Bij Miedema terecht voor al uw bouwgerelateerde materialen. Al sinds 1918 leveren wij inmiddels aan ruim 12.000 tevreden klanten bouwmaterialen door heel Nederland. Via onze webshop kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen, online betalen en laten bezorgen. Verzending van bouwmaterialen is vaak een omslachtige klus voor vervoerders. Daarom hebben we hiervoor onze eigen transportservice en eigen mensen. Zo bent u verzekerd van een veilige verzending zonder problemen. Bestelt u meer dan €350,- in onze webshop? Dan verzenden wij uw bestelling gratis naar het door u opgegeven (project)adres.

  Stofdorpel op maat?

  Bent u op zoek naar een stofdorpel voor uw deur, maar kunt u deze niet vinden in de gewenste breedte? Kies dan voor een stofdorpel op maat. Bij Miedema Bouwmaterialen kunt u stofdorpels op maat bestellen. Onze zagerij zaagt de stofdorpels eenvoudig voor u op maat. De houtzagerij van Miedema kunt u bereiken op 058 288 88 88.
  Aan het laden
  Aan het laden