Bestel nu met

3% Korting!

Kortingscode: 3PROCENT

 • Specialist in Werzalit
 • 12.000+ tevreden klanten
 • Gratis bezorgd vanaf €350,-
 • Groothandel sinds 1918
11 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:

  Vensterbanken kopen

  De vensterbank van een raam is een plank die horizontaal tegen de onderdorpel van het raam is geplaatst. Vroeger werden vensterbanken voor binnen letterlijk als bankjes in de venster van een raam gebruikt. Tegenwoordig bieden vensterbanken meerdere functies:

  • -Vensterbanken worden gebruikt om een ruimte te scheppen waar uw binnenplanten in de zon kunnen staan.
  • -Een vensterbank dient als ruimte tussen de centrale verwarming en het raam. Hierdoor voorkomt u direct verlies van warmte.
  • -Voorkomt dat uw gordijnen tot de grond dienen te reiken

  Vensterbanken voor buiten worden op dezelfde manier geplaatst als vensterbanken binnenshuis. Buitenvensterbanken bieden echter een meer functionele oplossing. Deze dienen naast een mooie uitstraling te zorgen voor een goede afwatering (Anders zou het direct de muur inlopen).

  Kunstof of houten vensterbank?

  Bij het kiezen van het materiaal van uw vensterbank kunt u kiezen tussen meerdere materialen. De meest gebruikte materialen voor vensterbanken zijn hout of kunstof. Qua eigenschappen komen beide materialen redelijk overeen. Een kunststof vensterbank is samengesteld van verschillende kunststof materialen. Houten vensterbanken worden meestal van tropisch hardhout (vaak meranti) geproduceerd. Een kunststof vensterbanken is ongevoelig voor weersinvloeden en daarom ook onderhoudsarm. Houten vensterbanken geven de gevel een wat luxere uitstraling en gaat, indien u de vensterbank goed onderhoud, langer mee dan een kunststof vensterbank.

  Werzalit vensterbanken

  Miedema Bouwmaterialen is leverancier van Werzalit vensterbanken. Deze vensterbanken worden volgens een gepatenteerd proces onder hoge druk in elkaar geperst. Hierdoor ontstaat een stevige vensterbank die lang meegaat, altijd z’n vorm behoudt en goed bestand is tegen vocht. Met Werzalit vensterbanken bent u jarenlang gegarandeerd van topkwaliteit vensterbanken.

  Vensterbanken kopen bij Miedema

  Naast Werzalit vensterbanken kunt u bij Miedema Bouwmaterialen ook kiezen voor ons eigen merk vensterbanken: MBM. De MBM vensterbanken worden op soortgelijke wijze geproduceerd als Werzalit en zijn voordeliger geprijsd.Miedema Bouwmaterialen is al sinds 1918 de groothandel voor al uw bouw- en plaatmaterialen. Naast een ruim assortiment aftimmerhout, kunt u bij ons ook kiezen voor plaatmaterialen, ruw- en afbouwmaterialen en ijzerwaren. Heeft u een vraag met betrekking tot de materiaalkeuze van uw project? Bel dan gerust met een van onze specialisten op 058 288 88 88. Met hun jarenlange kennis en ervaring in de markt kunnen zij u altijd voorzien van het beste advies.

  Image title
  Aan het laden
  Aan het laden